Trupa de travestiti Queens a dat ieri-seara startul primului carnaval extravagant din Romania in club Bonsai din Bucuresti. Printre vedetele care nu au rezistat tentatiei de a lua parte la o asemenea distractie s-a numarat si solista Luminita Anghel.
Ca la orice carnaval care se respecta, petrecaretii au venit costumati in dracusori, femei fatale, calugari, pastorite sau striperi.

De departe cea mai reusita si mai completa vestimentatie a fost cea imbracata de nonconformistul hair-stylist Marian Darta, deghizat in "Marchizul si-un sfert", botezat asa dupa matinalul de pe TVR 1, "Agentia 2 fara un sfert", in care prezinta o rubrica dedicata mondenitatilor. Marian s-a zbatut pentru a face senzatie, mai ales ca organizatorii au anuntat ca se va premia cel mai frumos costum. Prin urmare, a mers la TVR si a reusit sa faca rost de un costum din recuzita postului public de televiziune, abia dupa ce a completat o serie de documente drept garantie ca va returna ceea ce a imprumutat.

CU RABDAREA TRECI MAREA

Luminita Anghel a venit insotita de noul sau iubit, pe nume Bogdan. Se pare ca interpreta i-a cazut cu tronc tanarului inca de anul trecut, cu ocazia Cerbului de Aur. Insistenta curtenitoare a lui Bogdan a dat in cele din urma roade, Luminita acceptandu-i intr-un final fericit avansurile. Cantareata s-a ferit din rasputeri sa nu fie pozata alaturi de Bogdan, motivand ca presa ar putea interpreta gresit faptul ca a venit insotita de un barbat.

O prezenta obisnuita la spectacolele trupei Queens, Loredana Groza si-a facut aparitia alaturi de sotul sau Andrei Boncea si de doi amici din America. Vedeta a urmarit prestatia unuia dintre travestiti pe melodia ei intitulata "Le, le". Putin dupa miezul noptii, sotii Boncea au parasit localul, nu inainte ca Lori sa fredoneze special pentru unul dintre cei prezenti melodia amintita in dar de ziua lui de nastere.

BLONDELE LUI KENSKY

Cu toate ca s-a scris in presa ultimelor zile ca Ionut Chermenschi, moderatorul emisiunii "Kensky Show" de la Prima Tv, a revenit in bratele fostei sale iubite Cristina Teodorescu, acesta s-a afisat cu o blonda, insa nu cu cea la care ne-am fi asteptat. Spre ora 1 dimineata si-a facut intrarea "in scena" si Diana Munteanu, vj-ita fiind urmata de un amic. Cei doi i s-au alaturat lui Mircea Zara, colegul si prietenul Dianei. Prezenti au fost si fotbalistul Sabin Ilie si sotia.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.