S-a dat startul in cursa pentru cel mai senzual concurs de frumusete din Romania. Miss Playboy Romania 2006 a demarat inscrierile, iar iepurasul Playboy asteapta sa vada cat mai multe fotografii de la fete frumoase si (neaparat) majore din toata tara.

Fetele frumoase, sexy si nu in ultimul rand cu stofa de vedeta din Romania sunt invitate sa participe. Nici anul acesta producatorii TV nu le vor scapa din ochi pe concurente, stiut fiind faptul ca debutul in televiziune e doar o chestiune de timp pentru toate cele 12 finaliste.

Miss Playboy Romania 2005, Andreea Spataru, este moderatoarea unei emisiuni la National TV de aproape un an, iar celelate finaliste au facut deja furori in emisiunea "Bune si Nebune" de la ProTV. Totodata, fetele au intrat in vizorul agentiilor de modeling, iar timpul lor, de atunci, se masoara in contracte cu case de moda, aparitii tv si in presa. La fel ca in anii precedenti, castigatoarea Marelui Premiu si purtatoarea coronitei de Miss Playboy Romania va pleca acasa cu o masina sport. N-au fost uitate nici celelalte ocupante ale podiumului care vor primi la randul lor cadouri constand in excursii cu destinatii exotice, plus alte premii si surprize din partea organizatorilor concursului.

Producatorii show-ului Miss Playboy Romania de anul acesta promit un spectacol de zile mari, realizat in Studiourile MediaPro Buftea, dublat de Petrecerea Anuala Playboy, la care sunt asteptati peste 1.000 de invitati.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.