VIOLENTA. Adina, membra a trupei Heaven, a avut parte joi seara de multa actiune. Cantareata i-a facut o vizita unei domnisoare brunete, care locuieste intr-un imobil din zona Big Berceni.

Tanara cu pricina se pare ca lucreaza alaturi de Bogdan Pana, fost component al trupei Bliss, nimeni altul decat sotul vedetei. Pana aici, nimic neobisnuit, doar ca, la un moment dat, intre componenta trupei Heaven si tanara pe care aceasta a vizitat-o s-a iscat din senin o cearta. Motivul? Adina credea ca intre Bogdan si bruneta din Berceni ar fi ceva mai mult decat o simpla colegialitate.

De fapt, cantareata banuia ca ea este femeia cu care sotul ei a inselat-o. Drept urmare, lidera trupei Heaven a preferat sa isi faca singura dreptate, "aruncandu-se" asupra "rivalei" sale careia i-a aplicat scurt doua palme. "Victima" vedetei nu a ripostat, preferand sa cheme un prieten in ajutor, ca sa o scape de cantareata violenta. Astfel, blonda de la Heaven nu numai ca nu a rezolvat nimic, dar a suportat si umilinta de a
fi data afara din acel apartament.

Urmeaza divortul

Relatia de iubire dintre Adina si Bogdan a durat aproximativ 8 ani, timp in care s-au si casatorit. Desi pana sa ajunga cantaret in trupa Bliss, Bogdan Pana a studiat Teologia, el nu pare a fi deloc "rupt din Rai". Se pare ca acesta a inselat-o pe Adina, cea careia ii jurase credinta vesnica. De altfel, ea este cea care a decis sa puna capat mariajului, surprinzandu-l pe iubitul ei sot in compania mai multor femei. Vedeta are si probe in acest sens, probe pe care le va folosi impotriva lui Bogdan in procesul de divort pe care ea l-a intentat de curand.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.