Spre deosebire de trupele (mai ales feminine) care cauta succesul cu ajutorul silicoanelor, al pantalonilor decupati... fundamental, si al vocilor prelucrate pe calculator, Mandinga mizeaza, inainte de orice artificii vizuale, pe calitatile muzicale si pe autenticitatea stilului. Turneul in Cuba le-a adus multa experienta dar si doua fete noi, Marietta si Biu, care sporesc aerul latino al trupei, lucru vizibil (si savurabil!) in noul videoclip "Goochi"! Interesant este ca si solista trupei, Elena, o caracaleanca veritabila, pare "de acolo". Povesteste Elena: "Faptul ca am intrat in trupa Mandinga mi-a dat viata peste cap, dar sint fericita! N-o sa uit niciodata ziua in care mama a auzit anuntul in emisiunea lui Teo si m-a pus sa ma inscriu.

La inceput, nu am vrut, fiindca aveam convingerea ca, in show-biz, totul se face pe relatii. Noroc cu flerul mamei. A simtit ca e sansa mea si a insistat sa ma duc la preselectie. Am ajuns in finala, si nu pot sa spun ce emotii am avut, cind totul s-a transmis in direct, pe TVR 2! Iar cind am aflat ca am cistigat, am plins toata noaptea. De bucurie, dar si de teama ca n-o sa pot face fata acestei provocari… A urmat impactul cu viata in trupa. Credeam ca trupele cunoscute mai mult se distreaza, cinta in concerte, apar in emisiuni TV… Cind am intrat in repetitii, deplasari, ore in studio, emisiuni la foc continuu, am avut momente cind ma intrebam daca voi fi in stare sa rezist pina la capat. A fost foarte greu, mai ales ca, de indata ce aveam o jumatate de zi libera, dadeam fuga la Caracal, invatind pe drum si mergind, apoi, la ore. Noroc cu colegii, care m-au ajutat foarte mult, si cu profesorii foarte intelegatori. Clasa a XII-a o voi face intr-un liceu din Bucuresti, ca sa nu mai fac naveta".

Pe Marietta, baietii de la Mandinga au intilnit-o in Cuba. A fost "dragoste la prima vedere". Marietta este o foarte buna pianista si compozitoare si s-a aratat interesata de noul proiect Mandinga, albumul "Gozalo!", ce va fi lansat curind de Roton. N-a stat prea mult pe ginduri si s-a hotarit sa vina in Romania: "Am luat decizia destul de usor, pentru ca tatal meu a facut facultatea la Timisoara si mi-a povestit multe despre romani si despre tara lor. Prima expresie pe care am retinut-o, dupa ce am ajuns aici, a fost: `Foarte tare, frate!`. De Paste, managerul nostru, Sergiu, m-a luat intr-o minivacanta la Brasov. Aici i-am vizitat pe prietenii de familie ai tatalui meu (din vremea in care eu nu existam…), am mincat pasca si oua rosii. Nu sint o mare mincacioasa, dar cind e vorba de ciorba de fasole, mamaliga, piftie, devorez totul! Imi place la nebunie Romania!".

Cealalta "ciocolatica" din Mandinga, Biu, este prietena cu Marietta. De la ea a aflat ca trupa are nevoie de fete, s-a prezentat la casting, a luat note maxime de la juriu, asa ca nu s-a mai intors in Cuba: "Nu e deloc usor sa pleci din tara ta, sa vii intr-o tara cu o cultura si o clima diferite si sa-ti lasi familia acasa. Fetita mea de cinci ani a ramas la Havana, cu mama, si mi-e tare dor de ea. Sper sa o pot aduce cit mai repede in Romania. Vorbim zilnic la telefon, dar imi lipseste foarte mult... Ceea ce ma face sa rezist, este faptul ca imi plac colegii de la Mandinga, muzica lor si proiectul la care am lucrat. In plus, acum il am alaturi pe iubitul meu (percutionistul Gilberto Ortega Torres, n. red.) pe care l-a invitat Analia Selis sa cinte in trupa ei. Romanii imi par calzi si prietenosi. De exemplu, la concerte, vorbesc cu publicul in spaniola si toata lumea intelege ce spun, cinta si danseaza cu noi. Oricum, invat zilnic romaneste si, chiar daca toti colegii mei vorbesc spaniola, am ambitia sa conversez cu ei in limba lor!".

Videoclipul "Goochi", prima isprava a trupei, in noua formula, a avut darul sa coaguleze si mai puternic echipa. Mai ales ca nu au lipsit peripetiile. Dansatoarele si-au uitat costumele in taxi si le-au regasit doar printr-o minune, pe Florin si Chupi era sa-i calce un excavator, cind au filmat la Uzinele Faur, au stat 14 ore in soare si s-au ars in ultimul hal… Dar a meritat, videoclipul noii piese reggaeton a iesit trasnet! De ce se numeste "Goochi"? Pentru ca asa-l cheama pe baiatul din Cuba, care a facut o pasiune vecina cu psihoza pentru Simona, una dintre dansatoarele de la Mandinga. Dar textul, in sine, povesteste, de fapt, o romanta amoroasa din biografia Mariettei!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.