Aflati pe Litoral, VJ-ita Diana Munteanu si iubitul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu, au profitat de faptul ca plaja era cam goala si si-au facut de cap in apa marii. Paparazzii "Averea" i-au surprins pe cei doi indragostiti intr-un moment de mare tandrete.

Sambata trecuta, Diana Munteanu si Claudiu Niculescu au ales sa se bronzeze la Hotelul Savoy din Mamaia, desi aveau cazarea la Hotelul Bavaria din aceeasi statiune. Din fericire pentru ei, plaja era destul de pustie, asa ca si-au putut exprima sentimentele liber, fara sa se fereasca de ochii indiscreti ai curiosilor.

Si ca sa aiba garantia intimitatii, cei doi au intrat in apa si au avansat putin spre larg atat cat sa nu fie nevoiti sa inoate. VJ-ita si fotbalistul s-au pus pe joaca fara rezerve. Dupa ce s-au stropit cu apa si s-au "amestecat" cu valurile, cei doi s-au oprit intr-un sarut pasional. Diana si Claudiu s-au comportat ca doi indragostiti veritabili, in ciuda zvonurilor, conform carora relatia lor nu merge stralucit.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.