In ultimele saptamani, bruneta de la Acasa TV este luata de iubitul ei, Zsolt Czergo, la toate intalnirile de afaceri ale acestuia, pentru a face impresie buna la negocieri.

Ca si in emisiunile televizate, rolul Nicoletei nu este decat unul pur decorativ, ea plictisindu-se de moarte la discutiile respective.

Sex-appealul Nicoletei Luciu este o mina de aur nu doar pentru televiziunile aflate in goana dupa audienta, ci, mai nou, si pentru iubitul ei. Nu in plan personal, asa cum ne-am fi asteptat, ci in afaceri. Logodnicul brunetei de la Acasa TV, Zsolt Czergo, a constatat ca poate folosi puterea de seductie a iubitei sale si in scopuri financiare. Bunaoara, in ultimele saptamani, el a luat-o pe Nicoleta la toate intalnirile lui de afaceri, pentru a-si impresiona colaboratorii. Din pacate, pentru actrita din "Lacrimi de iubire", rolul sau se rezuma la a "poza" frumos, pentru ca nu intelege prea multe din discutiile care se poarta la aceste intrevederi si nici nu este prea interesata de ele.

Se imbraca formal

Cu toate ca nu ii este specific acest stil vestimentar, Nicoleta respecta eticheta si se imbraca formal la intalnirile respective. Mai ales ca multe dintre ele au avut loc in strainatate, unde impresia trebuia sa fie una impecabila. In acest scop, bruneta a renuntat temporar la rochiile foarte scurte si exagerat de decoltate care au facut-o celebra pe micile ecrane.

Face si pe soferul

Pentru ca la aceste intrevederi, iubitul ei, Zsolt, mai si bea uneori, Nicoleta indeplineste si rolul de sofer atunci cand este cazul. Intr-o astfel de ipostaza se afla vedeta si atunci cand i-a lovit masina logodnicului ei in Germania. Cei doi tocmai se intorceau de la o cina de afaceri, cand bruneta a lovit Mercedesul lui Zsolt, avariind in acelasi timp si un alt automobil aflat in trafic. Neatentia Nicoletei l-a costat atunci pe fostul hocheist o amenda in valoare de cateva sute de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.