Pe Catrinel Sandu a prins-o vara in caravana Fresh-Star. Se plimba - e un fel de a spune - in toate orasele mari ale tarii, pe toata durata saptaminii, revenind in Bucuresti numai in zilele de luni si marti. Dupa care, impreuna cu echipa National Tv, compusa din peste douazeci de oameni, o ia de la capat. Toata vara cam asta o sa faca, dar viitoarea doamna Trifu nu are nemultumiri legate de faptul ca nu-si petrece timpul alaturi de logodnicul ei. Tenismanul Gabriel Trifu este la fel de ocupat ca si ea, urmind sa plece in luna august intr-un turneu in Statele Unite de unde se va intoarce la inceputul lui septembrie. Dar, pentru ca inaintea finalei concursului Fresh Star urmeaza doua saptamini de pauza la televiziune, (in august) Catrinel va avea parte de o petrecere in stil american. Grupul prietenelor ei care beau apa plata cu lamiie i-au pregatit o petrecere a burlacelor. O petrecere extinsa, cit o vacanta de-o saptamina. "Au zis sa mergem doar noi, fetele, in numar de cinci, fara baieti, la Nisipurile de Aur, in Bulgaria. Doar una singura din grupul nostru este casatorita, (si ea tot cu un sportiv) una este proaspat despartita, deci ii va face bine iesirea - iar celelalte sint prinse in relatii stabile. Cred ca o sa ne distram foarte bine pentru ca toate sintem traznite... in ce-i priveste pe baieti, nu cred ca se vor supara. Si ei pun la cale o petrecere a burlacilor. De organizarea ei se ocupa viitorii nostri nasi de cununie, Andrei Pavel si Florin Segarceanu. Baietii vor burlaci in Grecia. Am zis ca nici noi, fetele sa nu raminem mai prejos!

Nunta cu 300 de invitati

De cind a venit sezonul estival, Catrinel si viitorul sot nu au avut parte de prea multe momente in doi. "Am petrecut o saptamina pe litoral, dar nu s-a putut zice ca am fost in vacanta. Doar am avut marea in fata noastra si am facut impreuna o baie in mare. Am fost ocupati amindoi! Gabi a avut de organizat acolo un turneu de tenis si eu l-am insotit ca sa-i dau o mina de ajutor. Si i-am dat. De distrat, nu ne-am distrat mai deloc. Vacanta noastra va fi in octombrie, dupa nunta, cind vom merge in luna de miere. Care va fi in Statele Unite, probabil in Miami, Las Vegas, Gabi stie mai bine traseul pe care il vom parcurge, pentru ca este familiarizat deja cu continentul America. Data nuntii este stabilita: pe 5 octombrie, la primaria Sectorului 3 apoi, pe 7, slujba religioasa la biserica Domnita Balasa. "Vom avea 300 de invitati, foarte multi fiind prieteni de-ai lui Gabi, sportivi, unii vin tocmai din America. Petrecerea va fi la Intercontinental si se va ocupa de organizarea ei o prietena care are firma de evenimente. Va fi super-distractie, sint sigura de asta, toata lumea o sa isi aduca aminte!"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.