Cristina Rus are inlocuitoare atunci cand Calin, iubitul ei, vrea sa se distreze. Martea trecuta, vocalistul de la Desperado si-a abandonat logodnica la hotelul "Ibis", unde se tinea preselectia emisiunii "Dansez pentru tine" si a plecat la plaja impreuna cu una dintre dansatoarele cantaretei.
Saptamana trecuta, Cristina Rus s-a aflat pe Litoral pentru preselectia pentru concursul "Dansez pentru tine" si pentru cateva spectacole. Plictisit, Calin, iubitul ei, care a insotit-o, a gasit o solutie de compromis. Atunci cand Cristina muncea pentru Pro TV, el se distra pe plaja cu una dintre dansatoarele ei, Roxana, cea mai la indemana s-o inlocuiasca. In timp ce cantareata a fost nevoita sa ramana in hotelul "Ibis" din Constanta, la preselectie, Calin i-a propus uneia dintre cele doua dansatoare ale Cristinei sa-l insoteasca la plaja. Invitatie care nu i-a fost refuzata. Dupa vreo jumatate de ora petrecuta la soare alaturi de Roxana care ii asigura partea de coregrafie a Cristinei, vocalistul de la Desperado s-a apucat sa umfle o saltea si si-a invitat insotitoarea in apa. Paparazzii cotidianului "Averea" i-au surprins pe cei doi impartind familiar aceeasi saltea in largul marii. In timp ce iubitul ei se distra pe plaja cu o alta femeie, Cristina Rus isi onora contractele cu MediaPro.

Cu toate ca face parte de putina vreme din staff-ul Cristinei Rus, Roxana, s-a apropiat destul de repede de cantareata si de iubitul acesteia cu ocazia escapadei pe Litoral. In fiecarea seara, ea le-a tinut companie celor doi la masa si la plimbare. Curios este ca in toate ipostazele, roscata se afla intre Calin si Cristina, care s-au comportat foarte rece unul cu altul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.