PACALEALA. Vedeta Antenei 1 s-a laudat in stanga si in dreapta ca si-a facut extensii de par la Paris, interventie care a costat-o conform spuselor sale, 5.000 de euro. Realitatea este insa alta - suvitele i-au fost atasate, pe datorie, in Bucuresti, la coaforul unei cunostinte.

Desi au trecut cateva saptamani de cand a apelat la extensiile de par, Simona Patruleasa nu le-a achitat nici pana-n ziua de azi. Cu toate acestea, surse din anturajul ei sustin ca din momentul in care a aparut in public cu noul look, a inceput sa se laude ca intreaga "operatiune" a costat-o 5.000 de euro si ca a fost efectuata la Paris.

Potrivit unor apropiati, lucrurile nu au stat nicidecum asa. Patruleasa si-a atasat suvitele de par in Bucuresti, in salonul proaspat deschis al unei cunostinte. Se pare ca in momentul in care i-a devenit clienta, intre cele doua s-a stabilit o intelegere. Deoarece nu avea bani sa plateasca pe loc, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 a acceptat sa imparta recomandari prietenelor sale pentru a face publicitate coaforului. In schimb, patroana a amanat-o cu plata pana la salariu.

Din nefericire pentru coafeza, nu a vazut banii nici pana acum. Mai mult, Simona Patruleasa a "uitat" de reclama si a considerat ca este mult mai rentabil pentru ea sa se laude ca a dat o fuga in capitala Frantei pentru a cheltui cateva mii de euro pe doua-trei suvite de par. Asa ca singura care si-a rezolvat problema a fost vedeta Antenei 1.

A obtinut aspectul dorit si si-a facut si putina publicitate pe spatele pagubitei care spera sa-si recupereze banii, in jur de 1.500 euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.