ARANJAMENT. Dupa ce a parasit trupa Blondy, Cristinei Rus i-a venit foarte greu sa-si croiasca drum de una singura prin hatisurile industriei muzicale.

Refuzata de mai toate casele de productie, blonda a stat pe bara aproape un an de zile, pana de curand cand si-a lansat primul videoclip solo la piesa "Viata mea".

Chiar si anevoios, debutul ei tot a avut un pret de platit. Potrivit unor surse neoficiale, ca sa isi poata realiza clipul, cantareata a trebuit sa accepte la schimb un angajament foarte solicitant. Mai exact, vedeta a facut un compromis cu MediaPro, care a fost de acord sa-i produca materialul video-muzical, cu conditia ca ea sa ramana in echipa emisiunii "Dansez pentru tine" si pentru a doua editie. In noul show de la Pro TV, clujeanca va face parte din juriu, insa pana atunci participa la toate preselectiile nationale, lucru care ii va ocupa multe saptamani din sezonul estival.

Gurile rele sustin ca alti artisti care au participat la prima editie, cum este cazul Andrei, au refuzat propunerea trustului MediaPro de a continua si in urmatoarea editie, intrucat ar fi insemnat sa rateze o mare parte din vacanta si din sumele pe care le-ar fi incasat la concertele de pe Litoral si din tara. In ceea ce o priveste pe Cristina, alegerea a fost mult mai simpla, intrucat, daca este sa dam crezare carcotasilor, ofertele de spectacole nu se prea bat la usa ei in aceasta perioada.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.