Pentru a pune capat zvonurilor ca s-ar fi impacat cu Lili Sandu, Bogdan Stelea a scos-o in lume pe noua sa iubita, Mirela. Cei doi s-au afisat impreuna la banchetul de sfarsit de an competitional al echipei de fotbal Otelul Galati.
Bogdan Stelea i-a spus "Adio" fostei sale iubite Lili Sandu. Cu toate ca se zvonea ca cei doi s-au impacat, fotbalistul a pus capat speculatiilor de acest gen cand s-a afisat cu noua lui cucerire, la banchetul de sfarsit de an competitional al echipei de fotbal Otelul Galati.

Fotbalistul Bogdan Stelea s-a saturat sa-i fie asociat numele cu cel al lui Lili Sandu, fosta iubita, si a pus capat speculatiilor cum ca intre ei ar mai exista inca ceva, afisandu-se cu cateva zile in urma, la brat, cu noua cucerire. Tanara, pe nume Mirela, este din Galati si seamana izbitor cu Lili. Asemanarea fizica nu este insa singurul lucru care le leaga pe cele doua femei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.