Azi, Catalin Neacsu - botezat artistic Arabu' - incearca pentru prima oara inelul alaturi de Mariana, noua aleasa a inimii sale. Dragostea lor a fost fulgeratoare, avand in vedere ca sunt impreuna de cateva luni.

Ceremonia va avea loc la Oficiul starii civile al sectorului 4 (orele 14.00), in prezenta familiilor celor doi, iar cheful se va desfasura diseara ("Hanul Haiducilor") cu un alai artistic interesant, o combinatie intre striperii lui Corneliu Pasat si manelistii Adrian Minune, Vali Vijelie, Liviu Pustiu, Elvis (care ii este nas) etc. Minodora Muntean, solista alaturi de care Arabu' a cunoscut consacrarea si impreuna cu care a locuit cinci ani, ne-a marturisit ieri ca e cu sufletul alaturi de Catalin. Insa el nu stie acest lucru deoarece sustine ca s-a certat atat de rau cu Minodora incat n-au mai vorbit de mult timp.

Minodora s-a mutat la parintii ei, la Resita, impreuna cu noul ei iubit, Liviu. Referitor la casatoria sa, ea sustine ca nu simte inca nevoia sa se marite.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.