Dupa ce a fost laudata pentru performanta sa vocala, Beyonce este criticata pentru ca a folosit o versiune preinregistrata a imnului american la festivitatea de inaugurare a presedintelui Obama.

Un purtator de cuvant al Fanfarei Fortelor Navale a declarat ca Beyonce a facut playback. Ceea ce s-a auzit a fost o versiune inregistrata la studio-urile Fanfarei in Washington, scrie The New York Times.

Purtatorul de cuvant a fost insa redus la tacere de catre Fortele Navale, care au declarat ca desi fanfara nu a cantat in direct, niciun membru al sau nu se afla in pozitia de a stabili daca Beyonce a facut playback sau nu.

Fanfara a evitat sa cante in direct deoarece nu au avut timp sa exerseze cu Beyonce. De asemenea, surse apropiate situatiei au declarat ca Beyonce ar fi luat decizia de a folosi playback-ul in ultimul moment.

Citeste si: [VIDEO] Barack Obama a depus juramantul de investitura pentru a doua oara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.