Angus T. Jones, interpretul "jumatatii" Jake Harper din serialul de renume, isi roaga fanii sa nu se mai uite la "Doi Barbati si Jumatate".

Actorul se pare ca s-a saturat sa mai joace in "Doi barbati si jumatate". Intr-un interviu cu site-ul religios "Forerunner CHronicles", Jones si-a rugat fanii sa nu-l mai urmareasca.

"Daca urmariti 'Doi Barbati si Jumatate', va rog frumos sa va opriti. Eu joc in serial si nu mai vreau sa fiu. Va rog opriti-va sa-l mai urmariti si sa va umpleti capul cu mizerie. Lumea imi spune ca este doar divertisment. Va rog sa cercetati efectele televiziunii asupra creierului si va promit ca veti ajunge sa luati o decizie serioasa".

Marturia anti-serial a lui Angus T. Jones vine la doar un an si jumatate de la caderea nervoasa a lui Charlie Sheen, care intr-un interviu radio a distrus atat serialul cat si pe creatorul sau, Chuck Lorre. Ca urmare a acestui scandal, Charlie Sheen a fost dat afara si inlocuit cu Ashton Kutcher.

"Daca am facut vreun rau in trecut, nu vreau sa-l mai fac. Nu vreau sa contribui la planul Dusmanului. Nu poti sa fii o persoana care crede cu adevarat in Dumnezeu si sa joci in acelasi timp intr-un serial precum acela. Nu ma simt deloc bine cand ma gandesc la lucrurile pe care le invat acum, la ceea ce spune Biblia si la faptul ca am jucat in acel serial de televiziune", a adaugat actorul.

Cu aceste declaratii, Jones ar putea sa-si incalce contractul sau de munca pentru "Doi Barbati si Jumatate", deoarece majoritatea contractelor de gen de la Hollywood au clauze anti-calomnie. Studio-urile insa evita sa puna in practica astfel de clauze. Jake Harper este o parte integrala a serialului si ar fi foarte greu de inlocuit, scrie Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.