Reprezentantii retelei de ticketing Biletoo si ai site-ului BLT.ro au decis sa ofere iubitorilor de concerte reduceri cuprinse intre 20% si 75% vineri, in contextul "Black Friday".

Vineri, intre orele 00.00 - 23.59, cei interesati pot achizitiona online, de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro, bilete la oricare din evenimentele afisate, cu reduceri cuprinse intre 20% si 75%.

Intre orele 9.00 - 22.00 (in functie de programul magazinelor din reteaua Biletoo) pot fi achizitionate bilete cu reduceri record si din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), Sala Palatului, magazinele Flanco, librariile Adevarul, Palatului Copiilor, Libraria Mihai Eminescu si altele. Reteaua completa de magazine poate fi gasita pe www.BILETOO.ro.

Intrucat la unele evenimente numarul de bilete care mai sunt disponibile nu mai este foarte mare, cei interesati trebuie sa intre online incepand cu ora 00.00 pe unul din cele doua site-uri si sa verifice reducerea la evenimentul dorit. Reducerile sunt valabile la toate categoriile de pret aflate la vanzare, vineri, pe cele doua site-uri, se mai spune in comunicat.

Citeste si:
Tot ce ai nevoie sa stii despre Black Friday 2012: Despre participanti si posibile "tepe"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.