Productia filmului "Calaretul Singuratic" ("The Lone Ranger") a intampinat mai multe probleme de la inceputul proiectului.

Cea mai noua problema are consecinte tragice. Unul dintre membrii echipei de productie a suferit un infarct in timp ce lucra sub apa, pentru a pregati o scena. Scafandrul a inceput sa se inece apoi a facut stop cardiac.

Paramedicii au incercat sa-i reporneasca inima in drum spre spital dar nu au reusit, scrie thewrap.com.

"Va anuntam cu regret ca unul dintre membrii echipei "Lone Ranger" a incetat din viata. Gandurile si sperantele noastre sunt cu familia, prietenii si colegii saii. Le oferim toata sustinerea noastra lor cat si investigatiei care va avea loc", au declarat reprezentantii Disney, studioul de productie al filmului.

Armie Hammer si Johnny Depp joaca in "Calaretul Singuratic/The Lone Ranger", dar asta nu a impiedicat proiectul sa aiba probleme de buget. In mijlocul verii 2011, Disney a oprit productia din cauza bugetului exagerat. In februarie au fost reluate filmarile, odata ce s-a mai taiat din finantare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.