La numai cateva zile de la iesirea din spital, Catalin Botezatu a inceput pregatirile pentru Bucharest Fashion Week ce va avea loc incepand de azi pana duminica, 27 noiembrie. La acelasi eveniment isi va prezenta colectia si Romanita Iovan. Ca in fiecare an, Catalin a pregatit cu minutiozitate aparitia sa pe podium, chiar daca in urma cu cateva zile era la un pas de o operatie pe inima. El va prezenta colectia sa in ultima zi a festivalului, dupa Rossi Barbarossa, designerul colectiei lui Adrian Mutu, si Dorin Negrau.

In prima zi vor fi prezentate in Plazza Romania colectiile Energy, Camper, Miss Sixty, Calvin Klein Jeans, Phard, Elmec. Pe 25 si 26 noiembrie isi vor prezenta colectiile in sala Ronda a Hotelului Intercontinental Serroussi, Oana Mizil, Dia Collection, Rita Muresan, Zina Dumitrescu, Laura Olteanu, George Hojbota, Gilda din Israel, Aura Dumitru, Casa de Blanuri MG, precum si Romanita Iovan.

Printre creatori va fi si o prezenta exotica: libanezul Katra, cel care le imbraca pe reginele si printesele din lumea araba. Acesta isi va prezenta la Bucuresti sofisticata colectie de haute-couture. in ultima seara a festivalului, ce se va desfasura tot la Hotel Intercontinental, vor fi decernate Premiile in Moda si Modeling si va avea loc concursul Top Model 2005 a carei castigatoare va intra in posesia unui automobil BMW seria 1.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.