Inaugurarea Arenei Nationale ca stadion de concerte se mai amana putin. Afla unde se muta concertul lui Lady Gaga din Capitala.

Show-ul pe care il va sustine cunoscuta cantareata pe 16 august a fost mutat de pe Arena Nationala, in Piata Constitutiei, scrie evz.ro.

Evenimentul a fost mutat din cauza pregatirilor, care ar fi putut afecta meciul de fotbal FC Dinamo – FC Barcelona, programat cu cateva zile inainte de concert.

Set-up-ul evenimentului va include locuri in tribune, adaptate la categoriile de bilete vandute deja. In plus, biletele cu loc vor fi mai aproape de scena.

Ca urmare a schimbarii locatiei, incepand de maine va fi disponibila o noua categorie de bilete, "Gazon C", in valoare de 70 lei (pana pe 6 august), 90 lei (pana pe 15 august) sau 110 lei, in ziua evenimentului.

Iris ar fi urmat sa inaugureze Arena Nationala la sfarsitul lui iunie, dar si acel concert a fost mutat, pentru a nu fi afectat gazonul. Urmatoul concert programat sa aiba loc pe stadionul bucurestean este concertul Red Hot Chilli Peppers de pe 31 august. Ramane de vazut daca si rockerii americani vor fi nevoiti sa-si gaseasca alta scena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.