Loredana devine Ambasadorul “Eu sunt! Tu?” si va manifesta in cadrul Marsului Diversitatii in data de 30 iunie.

Loredana va defila in cadrul Marsului Diversitatii pentru apararea drepturilor persoanelor gay, lesbiene, bisexuale si transgender.

Marsul Diversitatii este organizat in parteneriat de ACCEPT si “Eu sunt! Tu?” si va avea loc in data de 30 iunie, orele 17.00-19.00 (traseul este acelasi din ultimii ani: Piata Unirii, Piata Constituției, Metrou Izvor).

“Cu aceasta ocazie doresc sa fac un apel catre toti romanii heterosexuali si ii rog sa nu le fie teama si sa-si declare deschis sprijinul, numai astfel putem sa schimbam mentalitati. Imi doresc ca, alaturi de persoanele LGBT, sa vad si mii de romani heterosexuali la Marsul Diversitatii din acest an, in acest fel aratand ca le pasasi ca ne indreptam catre o societate care isi asuma opiniile. Eu ii astept cu drag”, a declarat Loredana.

GayFest 2012, organizat de Asociatia ACCEPT in perioada 25 iunie - 1 iulie, urmareste cresterea vizibilitatii persoanelor LGBT din Romania si promovarea valorilor diversitatii cu scopul eliminarii actelor de discriminare si violenta fata de persoanele LGBT, pentru promovarea unei societati care respecta diferenta si acorda drepturi egale cetatenilor sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.