Dupa ce a fost acuzat de hartuire sexuala de doi barbati, s-a dezvaluit despre actorul din Pulp Fiction ca de fapt a avut o relatie de sase ani cu un barbat.

Informatiile au fost dezvaluite de fostul iubit al pilotului, dar si de fosta asistenta a lui Travolta. Ei sustin ca actorul si pilotul Doug Gotterba ar fi fost amanti in anii 80.

Joan Edwards a fost secretara lui Travolta intre 1978 si 1994 si este prima fosta angajata care sustine public faptul ca actorul este homosexual, scrie Huffington Post. Ea povesteste ca Gotterba fusese angajat de actor in 1981 si ca stia ca intre el si pilot exista o legatura amoroasa.

”Atunci l-am cunoscut pe Doug. Am lucrat amandoi aproape in aceeasi perioada. Doug este un tip extraordinar si suntem prieteni buni. Mi-a spus ca John este gay si ca intretin relatii sexuale”, a continuat seretara.

In sprijinul marturiei lui Joan vine si un fost iubit al pilotului, Robert Britz, care sustine ca inca de la inceput acesta i-a spus ca are o relatie cu Travolta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.