Iurie Darie ar putea fi operat zilele urmatoare pentru scoaterea de lichid din zona creierului, interventia programata initial pentru miercuri urmand, foarte probabil, sa fie amanata.

Doctorii au descoperit si o infectie urinara si de aceea au amanat operatia, anunta surse din anturajul actorului.

"Operatia este necesara pentru ca ar avea hidrocefalie, adica lichid in zona creierului. Medicii urmau sa scoata lichidul miercuri, insa, intrucat pacientul are infectie urinara, trebuie tratata mai intai aceasta suferinta", au precizat sursele citate de MEDIAFAX.

Actorul Iurie Darie, in varsta de 83 de ani, a fost adus la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Capitala in carucior, el neputand umbla. Dupa tratament, starea lui s-ar fi ameliorat.

Actori care intra in pielea oamenilor de business: Ashton Kutcher, Robert de Niro si multi altii

"Acum, se misca, dar trebuie scos lichidul", au mai spus apropiati ai actorului.

Darie se afla in spital de saptamana trecuta, unde fusese adus pentru pentru investigatii medicale de rutina, dupa cum a declarat, joia trecuta, managerul unitatii sanitare, medicul Anca Buliman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.