Avatar si H8 vor canta in deschiderea concertului pe care trupa Slayer il va sustine pe data de 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti.

Infiintata in anul 1996, Avatar este una dintre cele mai vechi si constante prezente pe scena metal din Romania, reinventandu-se ca indentitate cu scopul de a „livra iubitorilor acestui gen muzical un produs care se ridica la standardele est-europene”.

H8, trupa hardcore-metal-crossover infiintata in 1995 in Ploiesti, a sustinut pana in prezent numeroase concerte in tara si in strainatate, avand colaborari cu diversi artisti din underground-ul autohton.

In prezent, H8 lucreaza la cel de al treilea album din cariera care va fi intitulat "O viata de hartie".

Biletele pentru concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane sunt disponibile atat pe www.MyTicket.ro, la doua categorii de pret: 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, precum si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.