Paul Negoescu, selectionat la Cannes cu filmul "Orizont": "Nu ma entuziasmez foarte tare, o selectie la Cannes nu garanteaza ca filmul e bun".

Paul Negoescu a fost selectionat in sectiunea Semaine de la Critique cu “Orizont”, un scurtmetraj independent despre care regizorul spune ca “e vorba despre un pescar atacat de un monstru”.

Am incercat sa fac un film diferit fata de ce mai facusem pana acum si tema care m-a interesat a fost cea a posibilitatii existentei nepercepute, pornind de la motto-ul: 'Daca un copac cade intr-o padure si nu e nimeni sa-l auda, scoate el zgomot?'”, spune cineastul care recunoaste ca s-a inspirat din “Batranul si marea” de Hemingway.

Selectia Semaine de la Critique e anuntata oficial azi, dar Paul Negoescu a primit vestea mai devreme, scrie hotnews.ro.

"O selectie la Cannes nu garanteaza ca filmul e bun ci, mai degraba, ne linisteste ca nu am lucrat in zadar la el si ca mai exista si altii care l-au inteles si apreciat”, spune Negoescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.