Albumul MDNA va avea o scadere de 88% a numarului de albume vandute in a doua saptamana de la lansarea sa.

Madonna este obisnuita sa doboare recorduri dar acesta este unul pe care sigur nu si-l dorea. In prima saptamana de la lansare, MDNA a vandut 359.000 de copii. In a doua saptamana, nu a atins nici macar cifra de 50.000 de copii, Madonna fiind nevoita sa se multumeasca cu doar 46.000 de albume vandute.

MDNA doboara astfel recordul pentru cea mai mare scadere de vanzari in a doua saptamana de la lansare, scrie hollywoodreporter.com.

De ce o scadere atat de abrupta? O parte din motiv ar fi ca albumul era oferit la pachet cu bilete de concert. Foarte multi fani s-au grabit sa cumpere pachetele promotionale.

Cealalta problema ar fi ca Madonna nu a promovat indeajuns noul ei album. Prin urmare dupa ce s-au cumparat pachetele promotionale, restul publicului consumator de muzica nu a fost informat in legatura cu existenta unui nou album Madonna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.