Atat Ashton Kutcher cat si Jon Cryer au primit oferte din partea CBS pentru inca doua sezoane din "Doi Barbati si Jumatate"... cu o conditie.

CBS si Warner Brothers Television impreuna cu agentii celor doi actori au inceput negocierile. Cea mai mare problema cu aceasta oferta este ca nu se anunta nici un fel de cresteri de salariu, ceea ce agentii actorilor nu vor accepta.

Ashton Kutcher are momentan un salariu de 700.000 de dolari pe episod, sau 15,4 milioane pe sezon (care cuprinde 22 de episoade). Charlie Sheen, in momentul cand a fost concediat, castiga 1,25 milioane de dolari / episod.

Jon Cryer, actorul veteran al sitcomului, castiga si mai putin decat Ashton Kutcher, relateaza hollywoodreporter.com.

Ashton Kutcher ar fi cerut deja la inceputul saptamanii sa i se mareasca salariul la un milion de dolari / episod, dar negocierile vor dura ceva timp din moment ce creatorul serialului, Chuck Lorre, ar vrea ca Doi Barbati si Jumatate sa se termine dupa al 10-lea sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.