Se pare ca nu este atat de sigur ca Spears va ocupa scaunul de membru al juriului X-Factor, din moment ce cantareata cere un salariu dublu fata de cel oferit.

Saptamana trecuta s-a anuntat ca Britney Spears negociaza cu reprezentantii FOX o oferta de 10 milioane de dolari pentru a aparea in sezonul al doilea al emisiunii muzical X-Factor, proiectul lui Simon Cowell.

O sursa din tabara Spears a confirmat ca solista pop vrea 20 de milioane de dolari pentru a-si imprumuta numele si persoana,
relateaza thewrap.com.

FOX are nevoie de un "nume mare" din industria muzicala pentru a sta la o masa sa vorbeasca, iar un precedent a fost deja creat cu ofertele de zeci de milioane de dolari oferite lui Jennifer Lopez pentru American Idol, si Christinei Aguilera pentru The Voice.

Cu toate acestea, FOX niciodata nu a platit salarii exorbitante pentru X-Factor. Paula Abdul a primit doar 2,5 milioane de dolari pentru primul sezon, iar ea a fost concediata, impreuna cu Nicole Scherzinger si gazda Steve Jones.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.