Este a doua oara cand circarii de la Cirque du Soleil sunt invitati sa participe la Oscaruri. Ultima data, au dat foc scenei.

Pentru ceremonia de decernare a Oscarurilor de anul acesta, Cirque du Soleil va pregati un numar grandios la care sa participe peste 50 de dansatori. Reprezentatia va incerca sa exprime "minunea experientei cinematografice".

Muzica pentru spectacol va fi furnizata de Danny Elfman, relateaza celebritycafe.com.

In 2002, spectacolul pregatit de Cirque du Soleil a intampinat numeroase probleme. In timpul repetitiilor, unul dintre dansatori isi rata aterizarea si se prabusea constant peste scaunul unde ar fi trebuit sa stea Nicole Kidman. In timpul unei repetitii, scena a luat foc.

Problemele s-au rezolvat pana in seara ceremoniei, dar criticii nu au fost foarte multumiti de rezultat. Sa speram ca anul acesta, acrobatii si dansatorii de la Cirque du Soleil se vor abtine de la incendii, desi ar fi cam greu sa redai magia filmelor fara cateva explozii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.