Ceremonia religioasa care va omagia viata cantaretei va putea fi urmarita de milioane de fani, din toata lumea.

Funeraliile lui Whitney Houston vor fi organizate sambata, intr-o biserica din orasul american Newark. Ceremonia religioasa va fi difuzata in direct pe posturile de televiziune si internet, a anuntat, miercuri seara, presa americana, citata de MEDIAFAX.

"O persoana (cu o camera de filmat) a fost autorizata in biserica si ea va difuza ceremonia in direct catre posturile de televiziune si pe internet", a declarat Carolyn Whigham, proprietara firmei de pompe funebre Whigham Funeral Home, care organizeaza funeraliile private ale cantaretei americane.

Carolyn Whigham a mai spus ca multe ecrane uriase vor fi instalate in apropiere de biserica baptista New Hope, care poate primi circa 1.500 de persoane, pentru ca mult mai multi oameni sa poata sa urmareasca ceremonia.

Ceremonia, prevazuta pentru ora locala 12.00 (ora 19 in Romania), nu este intr-adevar destinata publicului larg, in biserica urmand sa intre doar invitati alesi pe spranceana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.