Vanessa Paradis lanseaza bomba exact atunci cand se raspandesc presupusele planuri de casatorie ale Brangelinei.

Vanessa, mama copiilor lui Depp, o acuza pe Angelina Jolie ca i-a distrus familia. Avand in vedere cum a inceput relatia Angelinei cu Brad Pitt, cand acesta era casatorit cu Jennifer Aniston, se poate spune ca Jolie are antecedente in materie de distrus relatii.

Conform surselor apropiate Vanessei, Jolie a avut o aventura cu Johnny Depp cand cei doi lucrau impreuna la filmul Turistul. Aventura lui Depp ar fi fost principalul factor in destramarea relatiei de 14 ani pe care o avea cu Vanessa Paradis.

"Vanessa nu a vrut ca Johnny sa lucreze cu Angelina de la inceput. Nu este nici o coincidenta ca relatia dintre ea si Johnny a inceput sa aiba probleme dupa ce acesta a terminat de lucrat la Turistul", a declarat o sursa apropiata cuplului, citata de celebritydirtylaundry.com.

Este foarte posibil ca relatia sexuala dintre Angelina Jolie si Brad Pitt sa fi fost doar in mintea Vanessei Paradis. Cert este ca relatia dintre Brad si Angelina este mai solida ca niciodata. Acum ca Angelina este gravida cu gemeni (speram ca sunt ai lui Brad), cei doi vor ceda presiunii copiilor lor si se vor casatori, potrivit Daily Mail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.