Brad e fericit ca e nominalizat la Oscar (din nou), iar Angelina e fericita pentru ca este insarcinata cu gemeni (din nou).

Nu mai incape nici un dubiu. Copiii Brangelinei vor cuceri lumea intr-o zi. Dupa al Treilea Razboi Mondial, pe planeta Pamant vor ramane doar gandacii si copii Brangelinei.

Intr-un interviu acordat revistei OK, un prieten apropiat al cuplului a declarat ca cei doi sunt convinsi ca era "sortit" sa mai aiba un copil. Dar doi? Pana si pe ei i-a luat prin surprindere vestea.

"La ultima ecografie prin ultrasunete, doctorul a auzit doua inimi care bat nu doar una. Parintii au fost socati!", relateaza hollywoodlife.com.

Daca zvonurile se adeveresc, atunci Brad si Angelina vor aduaga inca doi copii celor sase pe care ii au deja: Maddox (10 ani), Pax (8 ani), Zahara (7 ani), Shiloh (5 ani) si gemenii Knox si Vivienne (3 ani).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.