Filmul biografic al celebrei actrite Elizabeth Taylor este in lucru, iar pentru rolul principal se poate spune ca se da o adevarata lupta.

Larry Thompson, directorul executiv al filmului despre viata lui Elizabeth Taylor, a declarat ca a discutat cu Lindsay Lohan despre acest rol, dar si cu alte actrite, dintre care o aminteste pe Megan Fox, si precizeaza ca selectia este una foarte serioasa.

Contactati de People, reprezentantii lui Lindsay Lohan nu au vrut sa comenteze informatia pana cand nu se ajunge la un acord.

Totusi, Lohan ar putea sa nu primeasca rolul din cauza problemelor cu legea din ultima perioada. Nici Megan Fox nu a avut o cariera perfecta, dupa ce in 2010 a fost retrasa din seria Transformers.

Nu ramane de vazut decat ce vor alege producatorii filmului. Cine stie poate niciuna dintre aceste actrite nu va primi rolul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.