Daniel Radcliffe, unul dintre starurile francizei "Harry Potter", a declarat ca a fost un "alcoolic patetic", insa a renuntat la alcool.

Actorul britanic a spus ca a renuntat la consumul de alcool anul trecut, in momentul in care a inteles ca nu era deloc un barbat amuzant atunci cand se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

"Am lucrat cu Richard Harris si cu Gary Oldman si acesti actori deveneau complet nebuni atunci cand erau tineri si beti, iar eu mi-am dorit intotdeauna sa fiu la fel ca ei. Ideea unei astfel de vieti, plina de haos, m-a atras intotdeauna. Din pacate, nu a existat nimic romantic in felul in care ma imbatam eu" , a spus actorul britanic, intr-un interviu acordat revistei Parade, informeaza MEDIAFAX.

"Nu exista nimic glorios sau triumfant in asta. Am fost un alcoolic patetic, plictisitor si nefericit", a adaugat Radcliffe.

Daniel Radcliffe, in varsta de 22 de ani, interpretul unui baiat vrajitor in ecranizarile romanelor din seria "Harry Potter" scrise de J. K. Rowling, a castigat pe parcursul carierei sale circa 51,8 milioane de lire sterline (80 milioane de dolari).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.