Desi Inna este mult prea ocupata in 2012 pentru a se ocupa si de Eurovision, ea vrea sa participe ca reprezentant al Romaniei in viitor.

„Da, mi s-a propus sa particip la Eurovision din partea Romaniei, dar din cauza turneului «I Am The Club Rocker» nu am putut sa accept. Nu as fi avut timp sa ma pregatesc pentru eveniment asa cum mi-as fi dorit. Insa nu este exclus sa ma vedeti pe viitor la Eurovision!”, a declarat Inna in exclusivitate pentru ring.

Concursul Eurovision va avea loc in perioada 22-26 mai la Baku in Azerbaidjan. PR-ul artistei, Marian Dorobantu, a explicat ca s-au purtat discutii cu TVR in privinta participarii, insa acestea au venit prea tarziu, cand agenda Innei pe anul 2012 era deja facuta.

Pentru 2012 nici macar nu se stie daca Romania va participa la Eurovision datorita problemelor financiare ale postului TVR. O decizie clara in acesta privinta se va lua pe 18 ianuarie.

Crezi ca Romania ar avea sanse mai mari sa castige concursul Eurovision daca ar fi reprezentata de Inna?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.