Pe 8 noiembrie 2011, la New York a avut loc prezentarea colectiei Versace for H&M.

Printre invitatii care i s-au alaturat Donatellei Versace au fost Uma Thurman, Blake Lively, Chace Crawford, Jessica Alba, Jennifer Hudson si Selma Blair.

Colectia a fost prezentata pe catwalk de top modele precum Abbey Lee, Daphne G, Natasha Poly, Sean O’pry si Lindsay Wixson. In plus, vedete precum Selma Blair, Jennifer Hudson, Jessica Alba, Leigh Lezark, Mark Ronson si Nicki Minaj au purtat piese din colectia limitata Versace for H&M.

Prezentarea a fost urmata de un show sustinut de invitatii speciali ai Donatellei Versace, Prince si Nicki Minaj.

Pe covorul rosu au pasit si Loredana Groza si Roxana Voloseniuc, redactor sef Elle Romania.

“Am fost onorata de invitatia H&M de a participa la prezentarea colectiei Versace for H&M alaturi de mari nume din moda, muzica si film precum Uma Thurman, Blake Lively, Chace Crawford, Jessica Alba, Jennifer Hudson, Selma Blair, Leigh Lezark, Debbie Harris, Mark Ronson, Nicki Minaj, Price. Show-ul a fost fantastic, pe masura unei unei legende a modei. Este o colectie spectaculoasa, plina de simboluri Versace - culori puternice, imprimeuri celebre, croieli indraznete. Piesa mea preferata este jacheta din piele cu tinte. Colaborarea cu Versace pentru H&M este o ocazie unica pentru romani de a achizitiona la preturi nemaivazute piese cu un design couture, apartinand uneia dintre dintre cele mai cunoscute case de moda din lume“, a declarat Loredana.

  • Colectia Versace for H&M va fi disponibila in magazinele din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City, pe 17 noiembrie, ora 8.00 AM.

Pentru o experienta cat mai placuta, va exista un sistem de shopping special, care va oferi ocazia cat mai multor clienti sa cumpere produse din aceasta colectie limitata. In plus, clientii pot achizitiona un singur explemplar din fiecare produs (accesorii etc.) si o singura marime (produs vestimentar/pantofi). Produsele pot fi returnate in termen de o zi, in baza bonului, intr-unul dintre magazinele care comercializeaza colectia.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.