Medicii legisti au dat publicitatii cauzele exacte ale mortii cantaretei Amy Winehouse.

Potrivit medicilor, cantareata britanica a murit din cauza unei intoxicatii cu alcool, iar in corpul ei nu au fost gasite urme de droguri.

Se pare ca Amy a baut foarte multa vodka inainte de a muri, dupa ce nu mai bause nimic in ultimele 3 saptamani de viata.

Medicii au stabilit ca Amy avea o concentratie de 416 mg de alcool per 100 ml sange. Tinand cont ca limita de alcoolemie in sange este 80 mg, ceea ce iti aduce suspendarea permisului de conducere, Amy consumase mult mai mult decat putea corpul ei sa reziste, ceea ce a si omorat-o.

Organele vitale ale vedetei erau in stare buna, insa excesul de alcool i-a blocat caile respiratorii si artista a intrat in coma, dupa care a murit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.