O editie speciala a emisiunii "Cronica Carcotasilor", in care se va discuta despre viitorul acestui program si al echipei sale, din care nu va mai face parte Serban Huidu, va fi difuzata miercuri, de la ora 20.30, pe Prima TV.

"Emisiunea va incepe miercuri, 26 octombrie. Va fi o editie speciala, difuzata de la ora 20.30, in care se va vorbi despre viitorul «Cronicii Carcotasilor». Va fi o emisiune despre emisiune. O sa fie ceva diferit, o discutie cu invitati. Eu o sa fiu un fel de moderator", a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Gainusa.

El a precizat ca editia speciala a "Cronicii Carcotasilor" difuzata miercuri seara nu va fi transmisa in direct. "Emisiunea se va filma maine (marti, n.r.)", a mai spus Gainusa.

Totodata, Mihai Gainusa a subliniat ca editia speciala a "Cronicii Carcotasilor" difuzata miercuri seara la Prima TV nu va avea scopul de a-l apara pe Serban Huidu.

"Nu este vorba despre apararea lui Serban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Carcotasilor» si al echipei, fara Serban Huidu", a explicat Mihai Gainusa.

Intrebat daca din 2 noiembrie emisiunea "Cronica Carcotasilor" isi va relua formatul cu care si-a obisnuit telespectatorii, Mihai Gainusa a spus: "Eu cred ca trebuie sa asteptam concluziile editiei speciale, ca sa vedem daca va mai fi o «Cronica Carcotasilor» in 2 noiembrie".

In programul postat pe site-ul Prima TV nu apare, in momentul difuzarii acestei stiri, editia speciala a emisiunii "Cronica Carcotasilor", ci un film artistic.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.