Serban Huidu a iesit, vineri, dupa doua ore de audieri, de la Parchetul Judecatoriei Brasov, unde a fost citat pentru a-i fi adus la cunostinta ca a fost inceputa urmarirea penala impotriva sa pentru ucidere din culpa, realizatorul TV nefacand nicio declaratie la iesire.

Huidu a iesit de la audieri in jurul orei 11.30 si nu a facut nicio declaratie jurnalistilor prezenti.

Ion Minjina, avocatul lui Serban Huidu, a declarat ca realizatorul TV "va face declaratii atunci cand va fi momentul", relateaza MEDIAFAX.

Avocatul a mai spus ca Huidu a sustinut in fata procurorilor declaratia data in faza actelor premergatoare inceperii urmarii penale, respectiv ca masina pe care o conducea a derapat.

Intrebat daca Huidu le-a spus procurorilor ce viteza avea, avocatul a raspuns: "Nu cunoaste".

Realizatorul TV Serban Huidu a ajuns, vineri, in jurul orei 9.30, la Parchetul Judecatoriei Brasov, unde a fost citat pentru audieri si pentru a-i fi adus la cunostinta ca a fost inceputa urmarirea penala impotriva sa, pentru ucidere din culpa, in urma accidentului pe care l-a provocat duminica, soldat cu trei morti.

El a venit insotit de avocat, dar si de fratele sau, Vlad Huidu, care a si condus masina cu care realizatorul TV a ajuns la Parchet.


Ion Minjina, avocatul lui Serban Huidu, declara, joi, ca realizatorului TV i s-a comunicat sa aduca mai multe documente medicale care sa ateste faptul ca era apt pentru a conduce autovehicule, iar in prezent acesta asteapta documente medicale de la clinica din Viena unde Huidu a fost spitalizat in urma accidentului de schi.

"I s-a transmis sa fie aduse documente medicale, iar in masura in care le are le va prezenta. Mai trebuie sa vina niste documente si din Austria, pe care le-am solicitat (...) Este foarte afectat de tot ce s-a intamplat, iar asta nu trece de la o zi la alta", preciza avocatul Ioan Manjina.

Avocatul lui Serban Huidu declara, totodata, ca realizatorul TV nu avea nicio interdictie de a conduce de la medicii care l-au tratat in urma accidentului de schi de iarna trecuta. Avocatul preciza chiar ca Serban Huidu "este in posesia unei scrisori medicale" prin care, dupa accidentul de schi de iarna trecuta din Austria, la finalul tratamentului si perioadei de supraveghere i se recomanda sa-si reia toate activitatile anterioare, "implicit pe aceea de a conduce".

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput, marti, urmarirea penala fata de realizatorul TV Serban Huidu, pentru uciderea din culpa a trei persoane, riscand pana la opt ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.