Doua persoane au murit, iar alte cinci sunt ranite, in urma unui accident rutier petrecut, duminica, pe DN 1, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus.

Accidentul a fost provocat de realizatorul TV Serban Huidu, care se afla la volanul unui autoturism de teren cu care a intrat pe contrasens si a lovit o alta masina.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, comisar-sef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Serban Huidu, aflat la volanul masinii care a intrat pe contrasens.

Realizatorul TV se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii, relateaza MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut duminica, in jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus, dupa ce masina de teren la volanul careia se afla Serban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

  • In urma impactului si-au pierdut viata soferul autoturismului Dacia Logan - un barbat de 65 de ani - si o femeie de 54 de ani, care se afla in dreapta soferului.

Serban Huidu impreuna cu sotia si cu cei doi copii ai sai au fost dusi la Spitalul Judetean Brasov, avand diverse traumatisme, dar fiind in stare stabila.

  • Potrivit sefului Ambulantei Brasov, Magdalena Pirosca, unul dintre copiii lui Huidu a suferit traumatisme minore si un traumatism cerebral, dar fara pierderea cunostintei, si a fost transportat la Spitalul de Copii din Brasov.

Celalalt copil a fost preluat si el de o ambulanta SMURD si dus la acelasi spital.

Conform sursei citate, cei doi copii, in varsta de 2 si 4 ani, sunt in stare stabila.

De asemenea, a ajuns la Spitalul Judetean Brasov, cu ambulanta, si sotia lui Huidu, care are un traumatism toracic, cu fractura de col femural si un traumatism la genunchi. A fost transportata la spital si o alta femeie, care se afla in masina lui Huidu si care este bona copiilor, aceasta avand rani usoare.

Serban Huidu a fost dus si el la spital, insa acesta nu este ranit, urmand ca la unitatea medicala sa ii fie luate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei
.

  • Huidu avea alcoolemie zero conform testului facut de politisti imediat dupa producerea accidentului.

Politia rutiera face investigatii pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa de catre Serban Huidu, urmand sa propuna parchetului masurile care se impun intr-un astfel de caz.
Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Totodata, masinile implicate in accident urmeaza a fi expertizate pentru a fi stabilita viteza pe care o avea Huidu la momentul impactului, dar si cu cat rula autoturismul Logan din sens opus.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral grav in accidentul produs la schi in decembrie 2010, urmeaza a se stabili daca medicul curant al acestuia si-a dat acceptul pentru ca realizatorul de televiziune sa sofeze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.