Cu un look asemanator celebrei Marilyn Monroe, Rihanna a fost mai mult de cat incantata sa pozeze in ipostaze provocatoare pentru Vogue.

Dupa ce saptamana trecuta a fost la un pas de a fi data afara de pe un camp de catre un fermier indignat de faptul ca pozeaza topless in fata camerelor, celebra cantareata a acceptat bucuroasa sa-si arate picioarele in celebra revista, considerata “biblia modei”.

Cu ocazia acestui pictorial , Rihanna a acordat si un interviu in care explica de ce in videoclipurile sale nu se fereste sa creeze controverse: “In clipuri nu sunt eu, este doar un rol pe care il joc. Este ca o arata si eu vreau doar sa fac muzica” a declarat artista, potrivit DailyMail.

De asemenea, cantareata a mai spus ca atitudinea ei rebela este rezultatul convietuirii alaturi de parintii ei Monica Braithwaite si Ronald Fenty, fost dependent de droguri. "Am vazut prea multe. Eram prea matura pentru varsta mea”.


Sursa foto: vogue.co.uk


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.