Lady Gaga planuia sa lanseze videoclipul "You and I" o data cu cel de-al 1000-lea tweet, undeva pe joi. Insa nu a mai avut rabdare. Ce parere ai de clip?

O varianta a materialului a inceput azi-noapte sa circule pe internet, asadar diva pop a scris "F**K THURSDAY" si a lansat personal varianta oficiala, potrivit Musichat.

Melodia este putin diferita de cele cu care ne-a invatat, dar intr-un sens bun. Videoclipul insa e realizat in veritabilul stil Gaga.

"Premisa videoclipului este aceea ca eu calatoresc tocmai din New York in Nebraska pentru a-mi recastiga iubitul. Ma aflu pe drum fara bagaj, doar eu si gleznele care-mi sangereaza. Am si iarba prinsa pe talpa pantofilor si port o tinuta din lana, specifica hainelor din New York", povesteste Gaga, potrivit MTV.

"Ideea principala este ca a fi departe de persoana iubita este pura tortura. Experimentezi stari puternice, ingrozitoare, bizare atunci cand cel pe care il adori nu se afla langa tine", a continuat cantareata.

Materialul video a fost regizat de “Haus of GaGa“, iar fashion director a fost Nicola Formichetti. Filmat undeva in Nebraska, clipul arata mai multe fete ale artistei: Jo Calderone (alter ego-ul ei masculin), sirena Yuyi, Stefani Joanne Angelina Germanotta (Lady GaGa inainte de faima), Vaduva Neagra, mireasa si marioneta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.