Blake Fielder-Civil, fostul sot al cantaretei britanice Amy Winehouse, care a murit sambata, in apartamentul ei din Londra, a declarat ca nu va putea fi niciodata consolat pentru aceasta pierdere si ca lacrimile lui "nu vor seca niciodata",

Potrivit tabloidului The Sun, Fielder-Civil, aflat in inchisoare, a lesinat in dupa-amiaza de sambata, cand oficialii acelui penitenciar l-au chemat din celula pentru a-l informa asupra decesului fostei sale sotii.

Blake Fielder-Civil, in varsta de 29 de ani, condamnat recent la 32 de luni de inchisoare pentru furt si ultraj, a declarat ca Amy Winehouse a fost sufletul lui pereche.

"Nu voi mai simti niciodata aceeasi dragoste pe care am avut-o pentru ea. Toti cei care ne cunosteau pe mine si pe Amy cunosteau profunzimea iubirii noastre. Nu pot sa cred ca a murit", a declarat Blake Fielder-Civil, potrivit MEDIAFAX.

In urma cu cateva saptamani, Amy Winehouse i-a marturisit unui prieten apropiat ca Blake Fielder-Civil, de care a divortat in 2009, era singura persoana care ar fi putut sa o salveze.

Amy Winhouse si Blake Fielder-Civil s-au casatorit in 2007 si au divortat in anul 2009. Fielder-Civil este logodit in prezent cu Sarah Aspin, cu care are deja un fiu, Jack.

Cantareata britanica Amy Winehouse, in varsta de 27 de ani, a fost gasita moarta in locuinta ei din Londra, sambata seara.

Serviciul de ambulanta fusese solicitat la adresa cantaretei in jurul orei 16.00 (18.00, ora Romaniei), dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Politia a comunicat ca deocamdata nu are nicio ipoteza privind decesul cantaretei britanice, cazul fiind anchetat.

Chris Goodman, agentul de presa al cantaretei, sustine ca Amy Winehouse si-a petrecut ultimele ore din viata in compania agentul de paza Andrew Morris, inainte de a merge la culcare, singura, in camera ei. Goodman afirma ca Amy Winehouse a murit in somn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.