Gisele Bundchen a vrut sa demonstreze ca talentul ei nu se limiteaza doar in fata camerelor de fotografiat sau pe catwalk si a trecut de partea creatiei.

Supermodelul, in varsta de 30 de ani, si-a lansat cea de-a doua colectie vestimentara, in colaborare cu C&A. Colectia a fost inspirata de modul ei de viata si tot ea este si modelul care a realizat sedinta foto de promovare, scrie DailyMail.

Vorbind despre acest proiect, Gisele a scris pe blogul personal ca se simte mult mai implinita ca nu doar defileaza pe podium, ci si creaza.

“C&A m-a invitat sa creez o colectie care sa poarte amprenta mea. M-am simtit foarte bine sa ma alatur departamentului de creatie si sa fac parte din proces nu sa fiu doar model”, a declarat top modelul brazilian, care s-a clasat pentru al cincilea an consecutiv, pe primul loc in topul celor mai bogate manechine din lume.

Gisele este casatorita cu starul fotbalului american Tom Brady si are un baietel, in varsta de un an si jumatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.