Cel mai bun lucru pe care Beyonce nu l-a avut ....sunt hainele, cel putin in cel mai recent videoclip al sau, "The Best Thing I Never Had", o balada despre iubirea iluzorie si razbunare.

Beyonce apare in lenjerie intima in cel mai recent clip al sau, "The Best Thing I Never Had". Este vorba despre cea de- a doua piesa de pe albumul "4", care a intrat direct pe locul intai in topul Billboard.

"The Best Thing I Never Had" e o balada despre iubire si razbunare, dedicata unui barbat din viata ei ( undeva prin 1998, dupa cum arata o scena din clip. Artista a avut inima franta, iar apoi s-a casatorit si e fericita (si nu cu Jay-Z, cel putin in clip).

Dac pana acum nu a divulgat nicio imagine de la nunta sa cu rapperul american, din 4 aprilie 2008, acum ne putem macar imagina cum a aratat aceasta.

Balada e la polul opus fata de primul single "(Girls) Run The World" in care Beyonce si armata ei de femei vor sa demonstreze ca lumea este condusa de femei, care pot reusi fara barbati.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.