Actorul Shia LaBeouf, starul francizei "Transformers", a declarat intr-o emisiune de televiziune americana ca va regiza un documentar despre rockerul Marilyn Manson

Shia LaBeouf a facut aceasta declaratie in emisiunea "Live With Regis and Kelly". Actorul i-a marturisit gazdei acestei emisiuni, Kelly Ripa, care a declarat ca si ea este o admiratoare a rockerului Marilyn Manson, ca a avut ocazia sa viziteze resedinta pe care muzicianul o are in cartierul West Hollywood din Los Angeles.

Marilyn Manson l-a invitat in resedinta lui pe Shia LaBeouf - care a regizat deja cateva videoclipuri pentru trupele Kid Cudi si Cage - pentru a filma un documentar despre el si despre maniera in care rockerul american inregistreaza cel de-al optulea album din cariera.

"Nu exista lumini in camera lui. Are niste usi mari metalice, iar atunci cand le-a deschis, a aparut in fata mea intr-un kimono, un kimono mare si roz. E ca un fel de «barlog». Nu exista lumini si trebuie sa te folosesti de telefonul tau mobil pentru a te ghida prin incapere",
a declarat Shia LaBeouf, potrivit MEDIAFAX.

Cel de-al optulea album de studio din cariera rockerului Marilyn Manson, al carui titlu nu a fost deocamdata ales, va fi lansat pe piata in a doua jumatate a acestui an.

  • Shia LaBeouf, in varsta de 24 de ani, a devenit celebru dupa rolul din SF-ul "Transformers - Razboiul lor in lumea noastra" (2007), un lungmetraj care s-a bucurat de un imens succes de casa.

In anul urmator, LaBeouf a fost distribuit in alte doua pelicule cu incasari deosebite - "Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal" si "Eagle Eye/ Ochi de vultur". Anul 2009 i-a adus din nou doua roluri in filme cu succes de casa - "Transformers: Razbunarea celor invinsi" si "New York, I Love You", iar in 2010 a jucat alaturi de Michael Douglas in "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule".

Lungmetrajul "Transformers: Dark of the Moon" a avut premiera mondiala pe 29 iunie. Primele doua filme ale acestei francize au obtinut incasari de peste 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Citeste si:
Marilyn Manson, vizat de un mandat de arestare, a acceptat să se...
Marilyn Manson, vizat de un...

  • Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina.

Printre hiturile sale se numara "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" si "Beautiful People". In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B'estfest.

Numele lui de scena este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actrita Marilyn Monroe si criminalul psihopat Charles Manson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.