Charlene este "disperata" sa afle daca printul Albert a avut un copil nelegitim in timpul relatiei cu ea.

Principesa este extrem de afectata de zvonurile potrivit carora Albert, in varsta de 53 de ani, ar mai avea pana la doi copii nelegitimi in afara celor despre care deja stie si astepata nerabdatoare rezultatul testelor ADN.

"Prioritatea pentru Charlene este sa afle daca Albert a inselat-o", a declarat o sursa a Palatului din Monaco, potrivit DailyMail.

Cuplul princiar va pleca in luna de miere in Africa de Sud, locul natal al miresei, despre care se crede ca a vrut sa fuga de cateva ori.

"Charlene s-a resemnat cu faptul ca Albert are copii nelegitimi, insa este disperata sa afle daca vreunul dintre ei s-a nascut in timpul relatiei de cinci ani pe care au avut-o"
, a declarat sursa.

Rezultatele testelor ADN ar putea aparea in timpul lunii de miere a celor doi si daca se va dovedi ca Albert a fost necredincios, Charlene ar putea refuza sa se intoarca la Monaco.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.