Desi considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, Charlize Theron se plange de faptul ca nu exista un barbat in viata ei.

Actrita in varsta de 35 de ani a marturisit recent ca in ciuda eforturilor, nu poate sa gaseasca un barbat. Aceasta a adaugat ca nu vrea sa fie singura, ba mai mult, chiar are nevoie de un partener in viata ei.

Charlize spune ca este "single" de la inceputul anului trecut, cand s-a despartit de partenerul ei Stuart Townsend, dupa o relatie de noua ani. Cei doi s-au separat pe motiv ca relatia era una de "frate si sora, ci nu de sot si sotie", relateaza DailyMail.

In prezent, Charlize Theron sustine ca relatiile sunt o problema pentru ea si nu poate gasi persoana potrivita. "Sunt singura si am nevoie de un barbat!", a declarat actrita recent.

Cu o avere estimata la 18 milioane de lire sterline, Charlize Theron este inca de nelipsit in topurile celor mai sexy femei din lume.

,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.