Colectia faimoasa de costume a lui Debbie Reynolds care cuprindea mai multe rochii ale lui Marilyn Monroe a fost scoasa la licitatie. Vezi ce s-a vandut!

Probabil cel mai faimos moment dintr-un film este cel in care Marilyn Monroe poarta o rochie de ivoar pe care o rafala de vant i-o ridica descoperindu-I frumoasele picioare. Un om norocos a spart, la figurat, o banca si a cumparat aceasta piesa unica din istoria filmului din anii 50, platind fabuloasa suma de 4.6 milioane de dolari pe aceasta rochie care a facut milioane de inimi sa tresara.

La licitatia din California a colectiei de costume a lui Debbie Reynolds, rochia din ivoar Travilla a lui Marilyn Monroe, in care a filmat The Seven Year Itch din 1955, a furat ochii tuturor, scrie Daily Mail.

In colectie s-a mai aflat si rochia rosie cu paiete a lui Marilyn din filmul Gentlemen Prefer Blondes, fiind si ea una din preferatele licitatiei. S-a vandut cu 1.2 milioane de dolari.


La licitatie a mai fost si rochia din There’s no Business Like Showbusiness care s-a vandut cu o jumatate de milion de dolari si rochia din River of no return care s-a vandut cu putin peste jumatate de million.

Desi rochiile lui Marilyn au captat toata atentia, la licitatie au mai participat si alte obiecte care au facut istorie pe platourile de la Hollywood.

Rochita albastra a lui Judy Garland pe care a purtat-o in rolul lui Dorothy in Vrajitorul din Oz s-a vandut cu 910.000 dolari – de zece ori mai mult decat se credea initial.

Palaria lui Charlie Chaplin din Little Tramp a fost vanduta cu 110.000 dolari.

Vezi mai multe imagini aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.