Celebra cantareata a fost numita ambasadoare turismului in tara sa natala, unde va si concerta in luna august.

Rihanna si-a unit fortele cu Ministerul Turismului din Barbados pentru a promova aceasta insula din Marea Caraibelor, scrie femalefirst.co.uk

"Barbados este un loc deosebit, datorita spiritului si mandriei nationale de care sunt animati cetatenii nostri. Vreau ca fiecare turist care viziteaza aceasta insula frumoasa sa experimenteze acele lucruri care fac din aceasta destinatie un loc deosebit de toate celelalte, iar aceste lucruri sunt spiritul si caldura sufleteasca a dragilor mei concetateni din Barbados",
a declarat cantareata.

Primul proiect al acesteia, pentru a atrage turisti in tara sa natala, este un concert pe care il va sustine in orasul Bridgetown, capitala tarii, in luna august, eveniment ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album ai ei, intitulat "Loud".

La randul lor, reprezentantii Autoritatii pentru Turism din Barbados au anuntat ca sunt foarte bucuorsi ca Rihanna a acceptat acest parteneriat de trei ani prin care isi va promova tara natala ca pe o "destinatie perfecta pentru vacante".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.