Emma Watson, care a dat viata personajului Hermione Granger in seria de succes Harry Potter, se pregateste de un nou capitol in viata.

Intr-un interviu pentru revista "Vogue", pe copera careia va si aparea, actrita britanica marturisetse ca momentan se afla in "deriva" pentru ca va trebui sa-si caute un nou drum in viata, dupa ce filmarile pentru seria "Harry Potter" s-au incheiat.


Sursa foto: vogue.com

Potrivit DailyMail, actrita, in varsta de 21 de ani, spune ca vrea sa traiasca o viata normala, insa celebritatea ii pune multe piedici in acest sens. Dupa ce s-a inscris la Universitatea americana Brown, si-a dat seama ca este imposibil sa impace si actoria si scoala si astfel a pus educatia pe un plan secund pentru a se dedica total promovarii celei de-a doua parti a filmului "Harry Potter: The Deathly Hallows".

Emma a mai dezvaluit ca modelul ei in viata este artista Patti Smith, supranumita „Bunica Punk-ului”. Vorbind despre cartea acesteia “Just Kids”, actrita a marturisit ca ar vrea sa traiasca ca Patti si sa scrie ca aceasta.

“Iubesc felul in care Patti vede luma. Chiar am simtit ca viata este mai frumoasa dupa ce am citit cartea ei”, a mai spus Emma Watson, care luna trecuta a fost desemnata drept "cel mai bine imbracata vedeta din lume".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.