Rihanna pregateste lansarea a doua noi videoclipuri, iar in weekend a fost in Jamaica pentru a filma videoclipul piesei "Man Down". Avem pentru tine primele imagini cu RiRi!

Dupa ce in urma cu doua saptamani a filmat pentru "California King Bed", videoclip ce va fi lansat peste ceva mai mult de o saptamana, RiRi a plecat in Jamaica pentru a filma videoclipul celui de-al patrulea single de pe albumul Loud, "Man Down".

Prima imagine din noul clip al Rihannei, a fost lansata pe internet, cantareata originara din Barbados fiind surprinsa pe o bicicleta in Portland, potrivit rihannadaily.com.Rihanna a zburat in weekend in Jamaica pentru a filma clipul pentru single-ul "Man Down".

Aceasta a scris pe Twitter, "Welcome ta Jamrock!!! #projectmandown", postand si alte cateva imagini pentru a ne face o idee despe cum va arata noul videoclip.

Potrivit celebritymagazineonline.com, una dintre fotografii o prezinta pe RiRi cu parul rosu ca focul, un top alb, fusta mov, sosetele verzi si o bandana. Zvonurile spun ca regizorul ar fi Anthony Mandler. Artista nu a spus inca data lansarii, insa este cel mai probabil, ca primul va fi lansat "California King Bed".

Cum "Man Down" - pe care o poti asculta mai jos - e o piesa cu destul de multe influente reggae, potrivit MTV, imaginile in care RiRi apare plimbandu-se cu bicicleta sau relaxandu-se pe plaja ne fac sa credem ca videoclipul va fi unul cat se poate de relaxant si potrivit pentru vara, asa ca abia asteptam sa-l vedem in varianta finala.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.